الثلاثاء، 11 أكتوبر 2011

فراخ مشويه بالبطاطس

عدد 4 فرخات - الوزن اقل من كيلو - يكونوا صغيرين
بطاطس - بصل بهارات
الطريقه
ناتي بالفراخ و تنظف و تخلي من العظم علي شرط ان تكون كلها متماسه و لا تفصل و يتم التتبيل بثوم كثير - مفيش بصل خالص - و سقماء - و جنزبيل و ملح و فلفل و ليمون و قليلا من الصويا - و 3 ملاعق تمر هندي شراب
و نتركها في التتبيل لمده 12 ساعه
توضع في صاج مفتوح و تشوي علي شوايه الفرن العلويه و يراعي النظر لها كثيرا عشان ما تتحرق
و يتم عمل ترنشات من البطاطس - و البصل و تدخل الفرن و توضع فوقها الفراخ
و ممكن نعمل ارز ابيض معاها - او بسمتي - بالف هنا و شفا
حقوق الطبخ مخلوطه لماجي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق