الثلاثاء، 11 أكتوبر 2011

كوارع

المقادير
كيلو كوارع بتلو - ارز - عيش
الطريقه تغسل الكوارع البتلو جيدا و تنقع بضعا من الوقت في الملح و تسلق جيدا و تضاف لها البهارت من ورق اللوري و الحبهان و الجنزبيل و لكن ملحوظة نرجو عدم كثره التوابل لخطورتها علي المعده
بعد سلقها جيدا - يقطع العيش بعد تجفيفه في الفرن و يكسر و يحمر في قليل من السمن و يسقي بشوربه الكوارع - يتم عمل ارز ابيض بالطريقه العاديه و يوضع العيش اولا و من فوقه الارز و عليه قطع الكوارع
ملحوظة
ممكن اضافه صلصه بالثوم لكي يكون المذاق شاهي او ماجي - اهي كلها حروف
و حقوق الطبخ مخلوطة لماجي - ربنا يستر عليا من الاكل اللي بعمله

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق