المقادير
كيلو جلاش
كيلو لحم مفروم ناعم - بهارات - لبن - بيض
الطريقه
تعصج اللحمه المفرومه و يوضع عليها قليلا من البهارات المناسبه لكي تكون رائحتها زكيه و قليلا من عصير الطماطم و تنضج و بعد ذلك
تدهن الصينيه بفرشاه ناعمه زبده بسيطه و توضع فيها كميه مناسبه من الجلاش و عليها نصف العصاج حسب ما العين تحدد الكميه بس بطريقه معقوله و توضع علي العصاج الجزء الثاني من الجلاش و ترص - و بسكينه تقطعا رويدا رويدا و حذاري يتقطع - لاني مره عملت كده و لغبطت الصينيه و باظت
المهم بعد التقطيع رويدا رويدا - في وعاء اخر نضرب عدد 2 بيضه و عليهم بعضا من القرفه و قليلا من الملح مع 2 كوب لبن و يخفقوا جيدا و ترش فوق الجلاش و يدخل الفرن متوسط الحراره و بالف هنا و شفا
طريقه الطبخ مخلوطة لماجي
كيلو جلاش
كيلو لحم مفروم ناعم - بهارات - لبن - بيض
الطريقه
تعصج اللحمه المفرومه و يوضع عليها قليلا من البهارات المناسبه لكي تكون رائحتها زكيه و قليلا من عصير الطماطم و تنضج و بعد ذلك
تدهن الصينيه بفرشاه ناعمه زبده بسيطه و توضع فيها كميه مناسبه من الجلاش و عليها نصف العصاج حسب ما العين تحدد الكميه بس بطريقه معقوله و توضع علي العصاج الجزء الثاني من الجلاش و ترص - و بسكينه تقطعا رويدا رويدا و حذاري يتقطع - لاني مره عملت كده و لغبطت الصينيه و باظت
المهم بعد التقطيع رويدا رويدا - في وعاء اخر نضرب عدد 2 بيضه و عليهم بعضا من القرفه و قليلا من الملح مع 2 كوب لبن و يخفقوا جيدا و ترش فوق الجلاش و يدخل الفرن متوسط الحراره و بالف هنا و شفا
طريقه الطبخ مخلوطة لماجي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق