لحمة مفرومة ناعمة
بصل مفروم ناعم جدا
حزمة بقدونس
ملح فلفل جوزة الطيب كمون...نضيف عليها فاين فود بتدي لها طعم
يتم خلطهم في بعضجيدا ثم نتركهم في التلاجه نصف ساعه عشان لما اصبعهم في اسياخ الخشب يبقوا ماسكين نفسهم وبعدين بصبعهم على الاسياخ وبدخلهم فرن حامي جدا عشان اللحمة ماتكشش .....وبسيبها نص ساعه بالكتير ...انا برص الاسياخ على حروف الصينيه من فوق....عشان المية بتاعتها تنزل تحت
الكفته دي ليها كذا طريقه...ممكن زي الحواوشي برضو...وتتحط على شوايه كهربا بعد ما يتدهن العيش الشامي من بره بشويه زيت زيتون عشان ميتحرقش....طعمها جميل والله
مواصفات اللحمة
اللحمة لازم فيها شويه دهن عشان يمسك...,كمان تبقى فريش مش من الفريزر لانها بتبقى مليانه مية....ده اساسي...ولو كانت طرية شويه بتتحط في التلاجه قبل ما تتصبع وبعد ما تتصبع نص ساعه تانيين...ومنه للفرن الحامي اوي....الفرن الحامي بيخليها تمسك في بعضها بسرعه...وتستوي براحتها
بصل مفروم ناعم جدا
حزمة بقدونس
ملح فلفل جوزة الطيب كمون...نضيف عليها فاين فود بتدي لها طعم
يتم خلطهم في بعضجيدا ثم نتركهم في التلاجه نصف ساعه عشان لما اصبعهم في اسياخ الخشب يبقوا ماسكين نفسهم وبعدين بصبعهم على الاسياخ وبدخلهم فرن حامي جدا عشان اللحمة ماتكشش .....وبسيبها نص ساعه بالكتير ...انا برص الاسياخ على حروف الصينيه من فوق....عشان المية بتاعتها تنزل تحت
الكفته دي ليها كذا طريقه...ممكن زي الحواوشي برضو...وتتحط على شوايه كهربا بعد ما يتدهن العيش الشامي من بره بشويه زيت زيتون عشان ميتحرقش....طعمها جميل والله
مواصفات اللحمة
اللحمة لازم فيها شويه دهن عشان يمسك...,كمان تبقى فريش مش من الفريزر لانها بتبقى مليانه مية....ده اساسي...ولو كانت طرية شويه بتتحط في التلاجه قبل ما تتصبع وبعد ما تتصبع نص ساعه تانيين...ومنه للفرن الحامي اوي....الفرن الحامي بيخليها تمسك في بعضها بسرعه...وتستوي براحتها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق