الاثنين، 24 أكتوبر 2011

الاجنحه الحاره

كيلو اجنحه دجاج
نص كوب عسل ابيض
نص ملعقه شطه
3 ملاعق زيت زيتون
ملعقه كبيره زبده
ربع كوب هوت صوص

اغسلى الاجنحه وجففيها جيدا بالمناديل الورقيه ثم تبليها بالشطه البودره والملح والفلفل

ادهنى الاجنحه بنص كميه العسل واشويهم فى الفرن او على الشوايه

ضعى بقيه العسل مع الزيت والزبده والهوت صوص فى اناء على النار حتى يمتزجوا تماما ويسخنوا لكن لا تغليهم ثم خذى الاجنحه من الشوايه وقلبيهم فى المزيج الساخن

قدميهم وعليهم الصوص

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق