الأربعاء، 12 أكتوبر 2011

الفتوش

الفتوش من السلطات اللبنانيه الشهيرة جدا
المقادير
عيش شامي محمص بالفرن (مش مقلي بالزيت )
خس - خيار- طماطم - بقدونس - نعناع اخضر او جاف - بصل اخضر-
سمّاق
ليمون
زيت زيتون
ملح - فلفل
تقريبا دي الخضار الاساسية للفتوش وممكن يتضاف له اختيارات زي الفجل الاحمر - الفلفل الرومي - الرجلة او البقلة باللبناني - الثوم
بتتقطع الخضار كلها...وبيتحمص العيش ويتكسر فوق الخضار في طبق التقديم الكبير...وبعدين بيتعمل الصوص الي بيعمل الطعم الجميل للفتوش والمميز
الليمون مع الزيت مع السماق والملح وفص الثوم والبصل الاخضر بيتنقعوا قبلها بشويه وساعة التقديم بيترش فوق السلطه وتتخلط على طول وتتاكل...بالهنا والشفا...ا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق