الأربعاء، 12 أكتوبر 2011

الارز بالخلطة او الاوزي

المقادير:
نصف كيلو لحم مفروم
نصف كيلو ارز بسمتى
صنوبر محمص
حبهان
زبيب ولوز
ملعقة كبيرة قرفة
بصلة
ورق لاورو
3 كوب مرق دجاج
ملعقة زبدة
الطريقة
*نشوح البصله لوحدها فى حلة مع ورق لاورو
*نعصج اللحمة المفرومة مع الزيت فى صينيه اخرى حتى تتعصج
*نضع اللحمة المعصجة مع البصل المشوح ونقلبهم معا
*نضيف اليهم الارز المغسول ونقلبهم معا
*نضيف اليهم القرفة والزبيب والفسدق ومرق الدجاج ونقلب ونتركه يستوى فى المرق ونغطيه
*يزين بالصنوبر واللوز ويقدم مع دجاج او حمام مشوى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق