دي اكلة اسمها كانيلوني بالكريب بتتحشي لحمه مفرومه او فراخ او اي حاجة بتحبيها وبتعمليلها صلصه من طماطمايه مبشوطه على فلفل اسود بتتسبك وتترش بعد ماتحشي الكريب وتعمليه في الصينيه وبعدين ترشي عليه الصلصه والجبنه وبالفرن على طول
على فكرة الكانيلوني ده الي مخليه مش واضح ان عليه صلصة طماطم وجبنه..بس لما بيتقطع بتطلع كل لفة لوحدها...وحشيته مش بس لحمة معصجة...حشيته سوسيج فراخ...طلع تحفه
على فكرة الكانيلوني ده الي مخليه مش واضح ان عليه صلصة طماطم وجبنه..بس لما بيتقطع بتطلع كل لفة لوحدها...وحشيته مش بس لحمة معصجة...حشيته سوسيج فراخ...طلع تحفه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق