الثلاثاء، 11 أكتوبر 2011

كانيلوني

دي اكلة اسمها كانيلوني بالكريب بتتحشي لحمه مفرومه او فراخ او اي حاجة بتحبيها وبتعمليلها صلصه من طماطمايه مبشوطه على فلفل اسود بتتسبك وتترش بعد ماتحشي الكريب وتعمليه في الصينيه وبعدين ترشي عليه الصلصه والجبنه وبالفرن على طول
على فكرة الكانيلوني ده الي مخليه مش واضح ان عليه صلصة طماطم وجبنه..بس لما بيتقطع بتطلع كل لفة لوحدها...وحشيته مش بس لحمة معصجة...حشيته سوسيج فراخ...طلع تحفه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق