الأحد، 16 أكتوبر 2011

سمك بصوص الليمون

مقادير الصوص
ربع كوب عصير ليمون
2 ملعقه زبده او مارجرين
نص ملعقه صغيره بودره ثوم
ربع ملعقه صغيره بودره بصل
ممكن لو تحبى تزودى ملعقتين جبنه شيدر مبشوره
نص كوب مايونيز دايت

تخلط جميع المقادير وترفع على النار حتى تذوب فيضاف ملح وفلفل وشطه

لتتبيل السمك اخلطى نص ملعقه بهارات السمك مع نص كوب عصير ليمون ونص كوب لبن وبيضه
ينقع السمك ساعتين فى التتبيله ثم ينقل فى بايركس مدهون ويصب عليه التتبيله ويدخل الفرن حتى يحمر

يقدم وبجانبه صوص الليمون الدافىء

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق