المقادير
كيلو بسله - ربع جزر - بصله
لحم بتلو - او فراخ
الكميات جسب عدد الافراد
تسلق اللحم جيدا او الفراخ و تحمر علي وجه الفرن
تغسل البسله و يقطع الجزر صغيرا و يقطع معها بصله و يشوح في مقدار قليل من الزيت حتي يصير ذهبي و ببعض المرق من اللحم تسقي رويدا رويدا حتي تبدا في النضج و يرص اللحم بجانب البسله و الجزر و تكون بالشكل اللي في الصورة هي اكله سريعه و بسيطه بس نبعد شويه عن النشويات و الارز ونتجه للخضار لكي تحدث موازنه لسه الشهر طويل
حقوق الطبخ مخلوطة لماجي
كيلو بسله - ربع جزر - بصله
لحم بتلو - او فراخ
الكميات جسب عدد الافراد
تسلق اللحم جيدا او الفراخ و تحمر علي وجه الفرن
تغسل البسله و يقطع الجزر صغيرا و يقطع معها بصله و يشوح في مقدار قليل من الزيت حتي يصير ذهبي و ببعض المرق من اللحم تسقي رويدا رويدا حتي تبدا في النضج و يرص اللحم بجانب البسله و الجزر و تكون بالشكل اللي في الصورة هي اكله سريعه و بسيطه بس نبعد شويه عن النشويات و الارز ونتجه للخضار لكي تحدث موازنه لسه الشهر طويل
حقوق الطبخ مخلوطة لماجي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق