المكونات......
فخدة كاملة او ريش
التتبيلة السرية!!!!!
ربع كوب خل ... ربع كوب لبن... ربع كوب زيت..
عصير 2 بصلة 2ملعقة كاتشب 2 ملعقة عسل اسود
ملح .. فلفل.. بهار لحم.. زنجبيل ... قرفة .. روز مارى
جوزة الطيب مبشورة.. حبهان مجروش
الطريقة تتبل اللحمة بالخلطة ونعمل فيها ثقوب بالسكين وتترك فى الثلاجة ليلة كاملة
ثم وقت الطهى نسخن صينية كبيرة على البوتاجاز ونشوح اللحمة فيها بدون الصوص حتى تحمر من الوجهين وكأنها مشوية ثم توضع فى ورقة فويل
والافضل يكون طبقتين
فى صينية وتدخل الفرن مش اقل من ساعتين خصوصا لو كانت فخدة بس توضع فى الرف المتوسط فى الفرن
وعند تمام النضج نشعل فحمة ونضعها على قطعة فويل بحذر ونضع عليها
قليل من الصوص اللى نزل من اللحمة ونغلق الفرن حتى تعطى رائحة الشواء
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق