المكونات:
باذنجان
لحمه مفرومه
بصل
جبنه موتزريلا
ملح وفلفل
لعمل الصلصه:
ثوم وطماطم مضروبه وملح وفلفل وشطه وملعقه سمن
الطريقه:
تفرغ الباذنجان من جزء من قلبها ويقلى فى زيت ساخن ويصفى
تعصج اللحمه المفرومه مع البصل والتوابل
تحشى قوارب الباذنجان باللحمه المفرومه ويوضع فوقها الجبنه الموتزريلا
لعمل الصلصه :
نضع السمن مع الثوم ويقلب حتى يتحمر قليلا ثم تضاف الطماطم وتترك تتسبك وتوضع فيها قوارب الباذنجان فى الفرن وتقدم ساخنه وبالهنا والشفا....
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق