المقادير
عرق فلتو وزنة 2كيلو ونص
وعملت شقوق فى العرق وحطيت فلفل اسود حب
وبعد كدة جبت الخيط عشان الفة
ودة الشكل النهائي
بعد كدة جبت عصير بصلة وحطيت عليه 3 معالق خل عصير ليمونة ملح فلفل 3قرنفل مسمار بشرة جوزة الطيب وخلطهم مع بعض بلشكل ده
وغطيته بالبلاستيك الشفاف وحطيته في الخليط ده ليله كامله في الثلاجه مع التقليب المستمر
وبعدين جبت صاج ولفيته بقصدير وشوحت العرق في ملعقتين سمن ودة شكله
وبعدين حطيت العرق وحطيت الصوص اللي باقي من التتبيله علية وغلفته بالقصدير وحطيته في الفرن على نار هاديه اخد منى ساعتين ونصف لحد ما دخلت فية سكين رفيع دخلت بسهوله
وبعد ما طلع من الفرن سيبته يبرد شوية وجبت ورقة قصدير دهنتها بزبدة ولفيته فيها وحطيته في الثلاجه
وبعد ما طلع من التلاجه قطعته رفيع بسكينه منشار ودة الشكل النهائي له
وعملت شقوق فى العرق وحطيت فلفل اسود حب
وبعد كدة جبت الخيط عشان الفة
ودة الشكل النهائي
بعد كدة جبت عصير بصلة وحطيت عليه 3 معالق خل عصير ليمونة ملح فلفل 3قرنفل مسمار بشرة جوزة الطيب وخلطهم مع بعض بلشكل ده
وغطيته بالبلاستيك الشفاف وحطيته في الخليط ده ليله كامله في الثلاجه مع التقليب المستمر
وبعدين جبت صاج ولفيته بقصدير وشوحت العرق في ملعقتين سمن ودة شكله
وبعدين حطيت العرق وحطيت الصوص اللي باقي من التتبيله علية وغلفته بالقصدير وحطيته في الفرن على نار هاديه اخد منى ساعتين ونصف لحد ما دخلت فية سكين رفيع دخلت بسهوله
وبعد ما طلع من الفرن سيبته يبرد شوية وجبت ورقة قصدير دهنتها بزبدة ولفيته فيها وحطيته في الثلاجه
وبعد ما طلع من التلاجه قطعته رفيع بسكينه منشار ودة الشكل النهائي له
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق