الجمعة، 4 نوفمبر 2011

فراخ البطاطس و الجزر و الفلفل الرومى


كل عام و انتم بخير اكله سريعه لافطار غدا يوم عرفه فبل اللخم و الذى منه

المقادير
فرخه + توابل ملح و فلفل و زعتر و بهارات فراخ
1/2 ك جزر
1/2 بطاطس
1/4 فلفل رومى
2 بصله كبيرة
الطريقه :
تغسل الفراخ جيدا و تقطع اربع قطع و ببشر بصل ناعم و يضاف اليه التوابل كلها و تتبل الفراخ بالبصل و التوابل و توضع فى الصنيه و تترك امدة نصف ساعه و تدحل الفرن و يقطع البطاطس الى مكعبات و الجزر الى ترانشات و يحمر البطاطس و يليه الجزر فى الزيت نصف تحمير و يضاف على الصنيه قبل السوا الاخير بربع ساعه و يقطع عليها الفلفل الرومى و توضع فى الفرن ثانيا ختى تتشرب و تحمر و بالهنا و الشفا.

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق