المقاديــــــــــــــر :
2 باكو جيلى فراولة مذاب فى كوب ماء مغلى .
2 كيس كريم شانتية .
1 علبة حليب مكثف محلى 397 جم .
1 كوب فراولة قطع مفرومة خشب .
2/1 كوب لبن سائل .مثلج
1 م ص جيلاتين بودر مذابه فى 3/1 كوب ماء ساخن .
فراولة أنصاف توضع فى جوانب الصينية .
طيقة البسكويت :
10 بسكويت لوكس أو حسب الرغبة .
زبدة سائل لمسك البسكويت .
الطريقــــــــــــة :
فى الخلاط نضع الكريم شانتية واللبن السائل المثلج ونضربهم جيدا ثم نضع الحليب المكثف والجلى بس يكون برد شوية ونضربهم وبعدين قطع الفراولة وأخيرا الجيلاتين وكدا خليط الموس جاهز معايا
طبقة البسكويت :
نفرم البسكويت كويس جدا ونمسكه بالزبد السايح لحد ما يلم معايا وأفردة فى قاع صينية زى بتاعت التشيز كيك ,ونحطى فى الجوانب الفراولة الأنصاف ونضع فوقه خليط الموس وتدخلها الفريزر على الأقل لمدة 4 ساعات
وبالهنا والشفا
جربوها لان دى من احد التجارب اللى نجحت
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق