المقادير
نص كيلو جمبرى صغنن طازج
نص كيلو كليماري
بصله واحده مفرومه فرم ناعم
قليل من الشبت والكزبره - تقريبا ملعقتان كبيرتان
اربع ملاعق نشا ماجي
قليل من الفلفل الأسود
خمس فصوص ثوم مدقوق جيد
ليمون -اختياري
حبة فلفل أخضر حار
الطريقة
احمر البصل مع الزبده والفلفل الأخضر جيدا ثم اضيف عليه الجمبرى
والكليمارى ويشوح الاتنين كويس اوى لغايه ما يصفر الجمبرى ثم أضيف الثوم
واخلطه وبعدها المــاء المغلي واتركه يفور لمدة خمس دقائق وبعدها اضيف عليه
معلقه دقيق او كورن فلور ا والنشا احرص ان مش الخليط يكون تقيل اوى يعنى
خفيف واضيف الماجي والبهارات اخر شئ الشبت والكزبره وخليها على النار لمدة
خمس دقائق ممكن اضيف ليها لمون وممكن حسب الرغبه لا ممكن اضيف فوق صويا صوص
وقليل من البهارات الخاصه بالشوربات من ( اسبنس ) يوجد هذا النوع في قسم
البهارات الأجنبيه وليس الهنديه وقليل من البصل الأخضر وإذا حبيتو حطو قليل
من الكريما بعد خاصه بشوربة السي فود من اسبنس لون العلبه اصفر مرسوم عليه
جمبرى ااتمنى ان تتعجبكم
نص كيلو كليماري
بصله واحده مفرومه فرم ناعم
قليل من الشبت والكزبره - تقريبا ملعقتان كبيرتان
اربع ملاعق نشا ماجي
قليل من الفلفل الأسود
خمس فصوص ثوم مدقوق جيد
ليمون -اختياري
حبة فلفل أخضر حار
الطريقة
احمر البصل مع الزبده والفلفل الأخضر جيدا ثم اضيف عليه الجمبرى والكليمارى ويشوح الاتنين كويس اوى لغايه ما يصفر الجمبرى ثم أضيف الثوم واخلطه وبعدها المــاء المغلي واتركه يفور لمدة خمس دقائق وبعدها اضيف عليه معلقه دقيق او كورن فلور ا والنشا احرص ان مش الخليط يكون تقيل اوى يعنى خفيف واضيف الماجي والبهارات اخر شئ الشبت والكزبره وخليها على النار لمدة خمس دقائق ممكن اضيف ليها لمون وممكن حسب الرغبه لا ممكن اضيف فوق صويا صوص وقليل من البهارات الخاصه بالشوربات من ( اسبنس ) يوجد هذا النوع في قسم البهارات الأجنبيه وليس الهنديه وقليل من البصل الأخضر وإذا حبيتو حطو قليل من الكريما بعد خاصه بشوربة السي فود من اسبنس لون العلبه اصفر مرسوم عليه جمبرى ااتمنى ان تتعجبكم
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق