السبت، 25 أغسطس 2012

كردون بلو





المقادير
ــــــــــــــــ
كيلو صدور دجاج سليمه مزدوجه مقطعه الي شرائح ثنائيه بالبلدي تبقي زي السندوتش

وبصل مفروم ناعم
ملح وفلفل وبهارات
معلقه مسترده
قليل من الخل

الحشو
ــــــــ
باشميل
زيتون اسود واخضر مقطع
قطع جبنه شيدر
ترك مدخن او شرائح لانشون
فلفل الون قطع صغيره

البانيه
ـــــــــ
دقيق + بيض + بقسماط مطحون
الطريقه :
______
يضرب البصل مع الملح والفلفل والبهارات والخل والمسترده ناعم
ناخذ شرائح الفراخ المزدوجه علي شكل سندوتش وتتبل
ثم نبدا في الحشو باضافه شريحه الترك المدخن او اللانشون ثم قطعه الشيدر ثم معلقه باشميل ثم الفلفل والزيتون وتقفل شريحه الدجاح حتي تصبح مثل السندوتش
ونقوم بالتتبيل في الدقيق اولا حتي تغلق جيدا ثم نضعها بالبيض ثم بالبقسماط المطحون ويضغط جيدا حتي تغلق جيا ونقوم بقليها في زيت غزير عالي الحراره لمده دقيقه ثم تهدي النار ليكمل السوي
وبقدم ساخن مع بوم فريت وسلطه خضراء او كلو سلو وبالف هنا علي قلبكم

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق