السبت، 25 أغسطس 2012

فته شاورما ((لحم - او دجاج حسب ما تفضلوه ))


المقادير:

نصف كيلو لحم مقطع شرائح (تقطيع الشاورما) 
-كوب ونصف ارز 
- خبز محمص -بصل مكعبات

◦2 فص ثوم مفروم 
- طماطم وفلفل اخضر مقطعين 
- زيتون اسود 
- خل -ملح وفلفل اسود

◦بهارات لحم


الطريقه :


نشوح البصل والتوم ونحط عليه فلفل اسود وبهارات اللحمه اول ما يدبل ننزل بالحمه ونقلب وبعدين نحط الخل يعني ربع كوبايه خل كدا هتلاقو الريحه طلعت وووووووواو وبعدين ننزل بالفلفل الرومي ونغطي الحله لحد قبل ما تستوي بشويه ننزل بالطماطم والزيتون وملح طبعا ونسبها تستوي خلاص نطفي النار كدا الشاورما جهزت نعمل رز عادي ونعمل العيش متقطع نشوحو علي النار مع معلقه سمنه وبعدين ناخد الصوص اللي نزل من الشاورما ونسقي بيها العيش ونجيب صينيه نحط العيش وعليه الرز وعليه الشاورما علي الوجه


ممكن تعملي معاه توميه او سلطه باذنجان

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق