المقادير:
قاعده سابلية
- 50 ج مربى فراولة ( 2 معلقة كبيرة )
-قطع فراولة
- 250 ج كريم تشيز
-100 ج زبادى ( واحدة )
-عصير ليمونة - 250 ج عصير فراولة( كوب كبير)
-جيلاتين بودر ( معلقة كبيرة )300 ج كريمة فريش ( كوب ونص ) قاعده سبونج -
جيلى بارد بالفراولة
الطريقه
نضع فى الخلاط الكريم تشيز و السكر يتضربوا مع بعض كويس جدا نضع الزبادى وعصير الليمونة ثم نضع عصير الفراولة نضع الجيلاتين بعد ما نقوم باذابته بكبشة واحدة ماء ساخن نضعه فى الخلاط مع الخليط ونخلطهم جيدا نشيل الخليط من الخلاط واضع الفريش كريم واخلطهم كويس نضع فى القالب ديسك الميل فى ثم اضع مربى فراولة وافردها ثم اضع قطع فراولة وفى اجناب القالب ارصص انصاص فراولة ثم انزل الخليط ثم نضع راقة السبونج ثم باقى الخليط واوزع قطع الفراولة ندخل استروبيرى تشيز كيك الفريزر لمدة ساعه بعد ما يطلع استروبيرى تشيز كيك ادهن عليه الجيلى البارد
قاعده سابلية
- 50 ج مربى فراولة ( 2 معلقة كبيرة )
-قطع فراولة
- 250 ج كريم تشيز
-100 ج زبادى ( واحدة )
-عصير ليمونة - 250 ج عصير فراولة( كوب كبير)
-جيلاتين بودر ( معلقة كبيرة )300 ج كريمة فريش ( كوب ونص ) قاعده سبونج -
جيلى بارد بالفراولة
الطريقه
نضع فى الخلاط الكريم تشيز و السكر يتضربوا مع بعض كويس جدا نضع الزبادى وعصير الليمونة ثم نضع عصير الفراولة نضع الجيلاتين بعد ما نقوم باذابته بكبشة واحدة ماء ساخن نضعه فى الخلاط مع الخليط ونخلطهم جيدا نشيل الخليط من الخلاط واضع الفريش كريم واخلطهم كويس نضع فى القالب ديسك الميل فى ثم اضع مربى فراولة وافردها ثم اضع قطع فراولة وفى اجناب القالب ارصص انصاص فراولة ثم انزل الخليط ثم نضع راقة السبونج ثم باقى الخليط واوزع قطع الفراولة ندخل استروبيرى تشيز كيك الفريزر لمدة ساعه بعد ما يطلع استروبيرى تشيز كيك ادهن عليه الجيلى البارد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق