المقادير:
2 كيلو ريش بقري قطعة واحدة
-2 ملعقة كبيرة روزماري( إكليل الجبل)
-2 ملعقة كبيرة زعتر
قليل من جوزة الطيب
قليل من جوزة الطيب
- ملح - فلفل
- 8 فص ثوم
- نصف كيلو بصل قاورما" صغير"
- 3ثمرة بطاطس تقطع أرباع
طولية
الطريقه :
يسخن الفرن وتنظف قطعة اللحم من الدهون الزائدة يخلط الروز ماري والزعتر وجوزة الطيب والملح والفلفل توزع خلطة الأعشاب علي الريش وتوزع فصوص الثوم عن طريق غرسها داخل اللحم بواسطة سكين وتترك داخل الثلاجة لمدة3 ساعات يحمر البصل القاورما والبطاطس في قليل من الزيت وتوضع قطعة الريش في صينية وحولها البصل والبطاطس وتغطي بالورق الالومنيوم وتدخل الفرن يكشف الغطاء من حين لآخر وتسقي قطعة اللحم بالصلصة وقبل النضج يكشف الالومنيوم حتي يحمر الوجه تقدم قطعة الريش ساخنة وحولها البطاطس والبصل القاورما وتجمل بالبقدونس
الطريقه :
يسخن الفرن وتنظف قطعة اللحم من الدهون الزائدة يخلط الروز ماري والزعتر وجوزة الطيب والملح والفلفل توزع خلطة الأعشاب علي الريش وتوزع فصوص الثوم عن طريق غرسها داخل اللحم بواسطة سكين وتترك داخل الثلاجة لمدة3 ساعات يحمر البصل القاورما والبطاطس في قليل من الزيت وتوضع قطعة الريش في صينية وحولها البصل والبطاطس وتغطي بالورق الالومنيوم وتدخل الفرن يكشف الغطاء من حين لآخر وتسقي قطعة اللحم بالصلصة وقبل النضج يكشف الالومنيوم حتي يحمر الوجه تقدم قطعة الريش ساخنة وحولها البطاطس والبصل القاورما وتجمل بالبقدونس
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق