العيد الكبير كل عام وانتم بخير
لحمة هوبر - او مكعبات
كيلو او حسب عدد افراد الاسرة - كندوز حته ناعمه – بصلتين شرايح – 3 فص توم
شرايح او مفروم – ملح – فلفل اسود – بهارات – مجموعة من الخضروات بطاطس –
جزر – كوسة – فلفل الون او اخضر بس
الطريقة
نقطع البصل شرايح والتوم ونحطهم على ورقة زبدة او فويل
نحط عليهم اللحمة والملح والفلفل الاسود والبهارات ونخلطهم مع بعض
نقطع الخضار وننزله فى زيت سخن لحد مايعمل طبقة على الخضار بدون ان يتحمر والسبب فى الخطوة دى لما ندخل الخضار فى الفرن مع اللحمة مابيتهريش وبيحافظ على شكله نطلعه على ورق مطبخ ثم يوضع على اللحمة
نقفل ورق الزبدة ومن تحتيه ورق فويل ونقفل كويس من الجوانب ويدخل الفرن لمده نصف ساعه
و تقدم مع ارز بالشعريه
الطريقة
نقطع البصل شرايح والتوم ونحطهم على ورقة زبدة او فويل
نحط عليهم اللحمة والملح والفلفل الاسود والبهارات ونخلطهم مع بعض
نقطع الخضار وننزله فى زيت سخن لحد مايعمل طبقة على الخضار بدون ان يتحمر والسبب فى الخطوة دى لما ندخل الخضار فى الفرن مع اللحمة مابيتهريش وبيحافظ على شكله نطلعه على ورق مطبخ ثم يوضع على اللحمة
نقفل ورق الزبدة ومن تحتيه ورق فويل ونقفل كويس من الجوانب ويدخل الفرن لمده نصف ساعه
و تقدم مع ارز بالشعريه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------