المقادير:
صدور فراخ مخليه
نص بحيث يكون هناك كميف معلقة صلصة(معجون)
ربع معلقة كاري
ملح-فلفل اسود
الطريقة:
1-تقطع الفراخ قطع صغيرةبعد غسلها
2-نضعها في حله ساخنة بها القليل من الزيت
3-نقلب الفراخ حتى يبيض لونها و تنشف مية الفراخ
4-نضع الصلصه والكاري والملح والفلفل
5-نضع ماء بكميه كافيه لتسويه الفراخ
6-نتركها قليلا بحيث يكون لها صوص ثم نطفئ النار
7- يقدم مع الارز الابيض

المقادير:
صدور فراخ مخليه
نص بحيث يكون هناك كميف معلقة صلصة(معجون)
ربع معلقة كاري
ملح-فلفل اسود
الطريقة:
1-تقطع الفراخ قطع صغيرةبعد غسلها
2-نضعها في حله ساخنة بها القليل من الزيت
3-نقلب الفراخ حتى يبيض لونها و تنشف مية الفراخ
4-نضع الصلصه والكاري والملح والفلفل
5-نضع ماء بكميه كافيه لتسويه الفراخ
6-نتركها قليلا بحيث يكون لها صوص ثم نطفئ النار
7- يقدم مع الارز الابيض
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق